Nyheder

Syv år
man, 25/11/2013 - 17:51

 Så er det syv år siden at mit liv blev ændret. Det er vildt at...

Sommerferien er ovre
tir, 13/08/2013 - 21:48

Nu er det over en uge siden at min ferie stoppede, så det må være p...

Magnus og Elias' fødselsdag
man, 15/07/2013 - 22:03

Så fik vi holdt Magnus og Elias' fødselsdag, både for familien og b...

Fodboldskole
tir, 02/07/2013 - 21:37

 Hen over weekenden (og mandag med) har Lukas været på fodboldskole....

Siden sidst
lør, 15/06/2013 - 15:28

 Så er jeg tilbage....
Det er lang tid siden, lidt over et år...

Raske børn

Sammen med det gode vejr, som vi har haft den seneste tid, er det gode helbred også kommet tilbage til vores børn :D
Lukas er tilbage i børnehaven igen, og han virker rigtig glad for det, han er i hvert fald meget let at aflevere om morgenen. Men han er træt om aftenen, så vi er ved at få en rutine, hvor vi omkring kl 19 giver alle drengene nattøj på, og så får de alle en godnathistorie i sofaen, og så er Lukas med til at putte Magnus og Elias. Derefter bliver Lukas puttet i seng. Så et sted imellem 19.30 og 20.30 sover alle vores børn (det er ikke altid at specielt Magnus er enige med os om at det er sovetid). Lukas glæder sig til sin fødselsdag, som han næsten kan tælle ned til. Vi skal have børnehaven på besøg, hvor temaet er pirat, så der skal være skattejagt og alt hvad der hører til.
Magnus er helt ovenpå igen, og har specielt på madfronten udviklet sig rigtig meget på det seneste. Han får blandt andet rugbrød nu!! Og han gidder ikke sutteflasken mere, så det er kun en flaske om morgenen og en flaske om aftenen. Han er stadig en glad dreng med smil og glimt i øjnene hele tiden.
Elias er lige blevet færdig med sin penicillinkur, og er i denne uge igen kommet op i gear og blevet en glad dreng igen. Men vi er gået tilbage til kun at give ham flaske igen, fordi han ikke ville have skemad (måske fordi han var ved at få et stykke kogt gulerod galt i halsen). Så efter aftale med sundhedsplejersken, så giver vi ham kun flaske indtil weekenden, hvorefter vi igen stille og roligt forsøger med skemad igen.
Både Magnus og Elias sover godt i barnevognene i løbet af dagen, og er begge kommet i tremmesenge med juniordyner, og de sover begge på deres eget værelse, så soveværelset er igen kun til de voksne....
Vores aflaster sagde op, og Lene nyder at have barsel selv sammen med Magnus og Elias. Der bliver endda tid til at komme i haven i løbet af dagen :D

Hvem er online

Der er i øjeblikket 0 users og 0 gæster online.